Gratis Kennismaking

In het gratis kennismakingsgesprek komen wij er gezamenlijk achter of de benodigde klik er met de therapeut is. Samen bespreken we kort jullie vraag, wenselijke uitkomst en de route ernaar toe. Wij vertellen je dan graag wat de therapie, coaching of supervisie in gaat houden en wat je kan verwachten. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

 

Het kennismakingsgesprek vindt bij voorkeur plaats op locatie van de Bospraktijk. Mocht het niet lukken om elkaar fysiek te zien, dan kan een kennismaking gesprek ook via een beeldbelafspraak.  Het gesprek zal niet langer dan een half uur duren.

 

Mocht je gebruik willen maken van het gratis kennismakingsgesprek neem dan vooral contact op.

Dat kan via mail: info@bospraktijk.nl of via whatsapp of telefoon op 06-41612807. 

 

 

Openingstijden. 

De praktijk is enkel geopend op afspraak. Momenteel zijn de dagen en tijden voor het maken van een afspraak per 01 oktober 2023 op maandag tussen 09.00 en 16.30 uur, woensdag tussen 09.00 en 11.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 14.00.  In uitzonderlijke gevallen is er de mogelijkheid om op een doordeweekse avond af te spreken vanaf 20.00 uur. 

 

Bij langdurige afwezigheid of in geval van calamiteiten heeft de Bospraktijk afspraken gemaakt omtrent noodzakelijke waarneming en of vervanging op verzoek van de praktijkhouder. Deze vervanging wordt uitgevoerd door collega therapeut Mevr. J. Jacobs in haar praktijk te Nijmegen. (Jacobs Relatie- en Gezinstherapie) 

 

De Bospraktijk werkt niet met een wachtlijst. Wanneer de agenda vol is, wordt doorgewezen naar collega's binnen het netwerk. 

 

Het adres van de Bospraktijk is: 

De Bospraktijk
Keijenbergseweg 7
6704 PJ Wageningen

 

email: info@bospraktijk.nl 

mobiel nr. 06-41612807

 

Intakeformulier De Bospraktijk
PDF – 396,9 KB 309 downloads

Onderstaande vindt u het intakeformulier van De Bospraktijk