Start van een behandeling:

In ons eerste gesprek bepalen wij samen welke vorm van therapie of coaching het inzicht of antwoord zou kunnen gaan bieden op de door u gestelde hulpvraag. Hierbij nemen we zorgvuldig de door u ingevulde intake-vragenlijst door. 

 

Deze zorgvuldige start, waarin we realistische verwachtingen bepalen omtrent doel en de weg hier naar toe, zal leidend zijn in u of jullie proces van ontwikkeling, groei en bewustwording.

 

Onze ervaring leert dat elk traject en ieders proces zijn eigen tempo bepaald. Het streven is uiteraard om dit zo kort mogelijk te laten zijn en vooral niet "over"  te behandelen.

U bepaalt of er een volgende afspraak gepland kan worden.

 

Heeft u therapie elders gevolgd en is er sprake van een terugval? Geen punt, ook dan kunt u terecht bij de Bospraktijk. Door samen te reflecteren op het eerdere proces kunnen we vaak de tot dan toe onbewuste zaken aan het licht brengen. 

 

Afspraken kunnen face tot face worden gemaakt, via beeldbelcontacten of zelfs op uw thuislocatie. Daar waar u zich prettig bij voelt. Uiteraard zitten er wel reiskosten verbonden aan bezoeken op een locatie elders. 

NIEUW:  Natuurcoaching  voor partners. 

 

Dit is een uniek pakket waarbij jullie in een reeks van 5 (extra lange) afspraken tot (her)ontdekking van jullie relatie komen.

Thema’s van de sessies zijn visie, iddentiteit, ervaringen, dreigingen, krachten en kwaliteiten van jullie beide en jullie relatie. Ook kijken we naar de betekenis voor de toekomst en welke stappen er gezet kunnen worden. 

De sessies vinden altijd buiten plaats in de natuur en duren minimaal 90 minuten maar kunnen uitlopen tot 120 minuten per sessie. 

 

Dit pakket is tijdelijk te boeken voor Euro 1250,- exclusief BTW. 

Veel voordelen die stellen noemen zijn:

- geen eindeloze therapiereeks, 

- geen wachttijden,

- samen in therapie met jullie doel,

- samen aan de slag in beweging, 

- geen praattherapie maar buiten zijn! 

- samen op weg naar verbinding,

- gelijkwaardigheid. 

 


Het team van De Bospraktijk biedt altijd therapie en behandeling op maat.

Wij zijn sterk in het zien van mogelijkheden en kansen. 


 

 

Behandelmethodieken voor partners: 
EFT Relatietherapie, Houd me vast training voor stellen of in een groep, Crisis-spoedinterventie bij acute relatieproblematiek, Equine Assisted therapie- therapie met paarden, Biculturele relatietherapie. 

 

Behandelmethodieken voor gezinnen:

Gezinstherapie, EFFT/ ABFT - hechtingsgerichte gezinstherapie, Systeemtherapie, gezinsopstellingen. 

 

Behandelmethodieken individueel: 

EFT individuele therapie, Houd me vast training individueel, Equine Assisted therapie- therapie met paarden, opstellingen met paarden of houten figuren. 

 

Coaching individueel:

Coaching met paarden (EAT), Natuurcoaching, Coachen met de Kaart, Voice Dialoque, Mindfulness/ Compassiegerichte coaching, coaching door middel van opstellingen met paarden of houten figuren. 

 

Teamcoaching:

Skillstraining, coaching met paarden (EAT), Coaching in de natuur. Maatwerk en specialistisch aanbod, neem voor informatie vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Supervisie:

Ervaringsgerichte supervisie, Supervisie met paarden, Supervisie in de natuur. 

 

Heeft u een vraag of opmerking over bovenstaande, of zijn er zaken niet duidelijk?  Neem dan vooral contact met ons op via de gegevens die te vinden zijn onder het kopje contact.