Tarieven. 

De Bospraktijk hanteert verschillende tariefvormen. 

Per 01 april 2023 is het tarief voor therapie, coaching en supervisie aangepast aan de jaarlijkse inflatie, dit voor zowel bestaande als nieuwe cliënten. 

 

Uurtarief particulier individuele psychosociale hulpverlening. (NVPA vergoeding mogelijk)

Per 01 april 2023 is het tarief voor  zowel nieuwe cliënten als bestaande cliënten 135,00 euro per uur. (vrijgesteld van BTW)  

 

Uurtarief particulier relatietherapie/gezinstherapie. 

Per 01 april 2023 is het tarief voor zowel nieuwe cliënten als bestaande cliënten 135,00 euro per uur. (Exclusief 21% BTW) 

 

Uurtarief ervaringsgerichte coaching/ ervaringsgerichte supervisie. (Met paarden/ in de natuur mogelijk)

Per 01 april 2023 is het tarief voor zowel nieuwe cliënten als bestaande cliënten 135,00 euro per uur. (Exclusief 21% BTW) 

 

Uurtarief zakelijke coaching/ supervisie. 

Per 01 april 2023 is het tarief voor zowel nieuwe cliënten als bestaande cliënten 140,00 euro per uur. (Exclusief 21% BTW)

 

De huidige tarieven zijn van toepassing per 01 april 2023. Voor een consult in het weekend geldt een toeslag van 25%. Een sessie heeft een gemiddelde duur van 90 minuten. Wanneer sessies langer duren zal het tarief worden aangepast aan de tijdsduur. Korte contactmomenten via app, mail of telefoon worden niet in rekening gebracht. Wanneer het contact meer vraagt dan 10 minuten wordt het reguliere tarief in rekening gebracht.  

 

 

Betalingsvoorwaarden:

De factuur wordt aan u persoonlijk gestuurd. 

Betalingstermijn is altijd 14 dagen. Bij niet tijdige betaling word er administratie tijd in rekening gebracht conform het op dat moment geldende tarief. 

De betaalwijze is altijd via bankoverschrijving rechtstreeks aan De Bospraktijk. 

U bent zelf verantwoordelijk voor declaratie bij uw verzekeraar. 

Bel/ mail of app een afspraak zeker 48 uur van te voren af. Is dit niet het geval dan worden de volledige kosten in rekening gebracht.